Cucin@casa

Cucin@casa
Naam restaurant: Cucin@casa
Keuken:
Lange versie omschrijving:

Als chef ben ik de schakel tussen het eten en de gasten en ga voor de sfeer van de Italiaanse cena (het avondmaal). Met Cucin@casa maak ik het mogelijk de sfeer te scheppen waar in mooie gerechten, smaakbeleving en goede gesprekken aan tafel de ruimte krijgen. Kortom het leven vier je aan tafel.

De smaken worden bepaald door de kwaliteit van de producten en de aandacht die er tijdens de bereiding bijkomt. Alles wat je op je bord ziet is te onderscheiden in smaak, de kwaliteit van de mozzarella, olijfolie, de vers geplukte tomaten en basilicum. Eten beleven is het pure proeven.

Op verzoek kook ik vegetarisch of juist wel met vis en of vlees. Voor alle ingrediënten ga ik voor de optimale kwaliteit. Bij vlees of vis ga ik uit van het 80/20 principe: 80% groenten, 20% vlees of vis.

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch of biologisch dynamisch. Liefst uit eigen moestuin of kas en anders lokaal. Ook pluk ik veel in het wild, zoals kruiden en planten, en bloemen. In mijn eigen tuin en vlak daarbuiten. Het verhaal achter het product speelt voor mij een grote rol. Ik werk dus volgens het Slow Food principe.
In principe vindt het huiskamer restaurant 1 x per maand plaats, bij ons op de boerderij, in de sfeervolle keuken, buiten of in de voormalige stal.

Aantal zitplaatsen: 30
Telefoon: 06-43927545
Postcode: 7211 GM
Straat + huisnummer: Nachtegaalstraat 33
Plaats: Eefde

Stuur boodschap naar geregistreerde

Please log in to be able to send messages to the listing owner.